Izgradnja kuće na otoku Krku – reference

6. svibnja 2021.

Tvrtka GK Lonjak niz godina aktivno posluje i gradi na otoku Krku. Poslujemo od 2013. godine i iza sebe imamo niz od preko 50 stambenih objekata izgrađenih za investitore. Najveći dio tih objekata upravo je izgradnja kuća na otoku Krku.

Specijalizirali smo se za izgradnju kuća za odmor te obiteljskih kuća na Krku. Izvedba samih stambenih objekata varira od klasične, ciglene gradnje do modernih, betonskih struktura koje omogućavaju drugačiju izvedbu statike i glavnih vizura objekata.

(primjeri naših referentnih objekata na otoku Krku)

Nudimo kompletno rješenje za izgradnju od faze iskopa i temelja do zadnje roh-bau faze tj. stavljanja kuće pod krov. Po potrebi možemo izvoditi i samo pojedinačne dijelove izgradnje po želji investitora.

(primjeri faza izgradnje – prije/poslije)

Uz brze i sposobne timove ljudi te dobre lokalne dobavljače vaše projekte možemo kvalitetno i efikasno izvesti na terenu.

U doba modernih tehnologija nudimo niz pogodnosti za izvođače poput vrlo detaljnih ponuda koje razrađuju svaku fazu gradnje do praćenja izgradnje pomoću ažurnih foto materijala.

U trenucima kada investitori nisu u mogućnosti biti na lokaciji gradnje, praćenje gradilišta fotografijama se pokazalo kao odličan alat za komunikaciju i ažuriranje informacija sa investitorom u realnom vremenu. Na taj način izgradnja kuće na otoku Krku postaje za vas užitak!

(fotografiranje stanja gradilišta za investitora)

Ako tražite pravog partnera za izgradnju kuće na otoku Krku biti će nam drago pomoći vam u realizaciji vašeg projekta i vaših želja. Ako tražite više informacija o našem radu slobodno pogledajte još tekstova na našem blogu. U potpisu ovog teksta možete pronaći i link na našu Facebook stranicu gdje možete pratiti aktualnosti sa terena, naše radove i korisne informacije vezane uz rad GK Lonjak na terenu.

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte na broj mobitela: 098/514-509 ili putem e-maila: info@gklonjak.com

Vidimo se na terenu!

>> GK Lonjak Facebook <<

Foto: www.srdjanhulak.com