o nama

GK Lonjak

Tvrtka GK LONJAK d.o.o. utemeljena je 2013. godine na osnovama višegodišnjeg iskustva u struci osnivača i direktora tvrtke gosp. Damira Lonjaka, ing. grad. Osnivač se odlučio na osnivanje privatnog poduzeća radi ostvarivanja vlastitih ciljeva i uz osobno odabrane tehnologije dostupne na tržištu.

Prioritetna misija je stvoriti ugled i visoku poziciju među vodećim poduzećima u ovoj djelatnosti, te proširiti portfelj usluga kojima bi poduzeće konkuriralo na tržištu Republike Hrvatske i ostatka Europske unije.

bogato iskustvo

Bogato iskustvo u građenju raznih objekata uz primjenu suvremene tehnologije, iznimna kvaliteta, kratki rok realizacije opravdava povjerenje investitora na način koji jamči uspješnu poslovnu suradnju.

Tvrtka danas zapošljava u kontinuitetu 10 djelatnika s trendom povećanja njihovog broja, od visoko obrazovanog inženjerskog kadra do građevinskih radnika raznih profila specijaliziranih za tehnološki najzahtjevnije građevinske radove u procesu izgradnje infrastrukturnih, javnih i stambenih objekata (zidari, tesari, armirači, fasaderi, keramičari, bravari itd.).

Zašto odabrati nas?

ROKOVI

Jedan od primarnih ciljeva svakog investitora i nas kao izvođača, je da se objekt izgradi unutar dogovorenih rokova, a to je i nas temeljni moto.

STRUČNOST

Uz naše zaposlenike i stručni tim vanjskih suradnika, pratimo Vaš projekt od same ideje do konačne realizacije i do posljednjeg detalja.

KVALITETA NAŠEGA RADA

Sama činjenica da smo traženi i godinu dana unaprijed, govori o opravdanoj samopromociji našeg rada i kvalitete.

CERTIFICIRANI MATERIJALI

Ne pristajemo na kompromise nauštrb kvalitete, te biramo renomirane proizvođače sa kojima imamo višegodišnju suradnju, u dogovoru sa investitorom i unutar zadanog budžeta.

Spremni ste započeti novi projekt?

Ne ustručavajte se i kontaktirajte nas.